Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara angajează, prin concurs, pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei interesaţi de o carieră militară pot concura pentru un loc în cadrul unităţii de pomieri
Cei interesaţi de o carieră militară pot concura pentru un loc în cadrul unităţii de pomieri

Potrivit unui comunicat al ISU Hunedoara, în acest an, se scot la concurs 170 de posturi pentru cei interesaţi să devină pomieri. Dintre acestea, 45 de posturi se adresează celor care vor să opteze pentru şcolile de ofiţeri. Etapele înscrierii şi probele de admitere pot fi consultate pe site-urile Ministerului Apărării Naţionale sau pot fi obţinute de la centrele judeţene.

ISU Hunedoara anunţă că Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti scoate la concurs 45 de postruri pentru bărbaţi în cadrul Facultăţii de Pompieri, dujrata studiilor fiind de 4 ani. De asemenea, Şcoala  de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova scoate la concurs 125 locuri subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă – bărbaţi, din care: 119 locuri pentru Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, din care 1 loc pentru rromi, durata cursurilor fiind de 2 ani.
Până la probele scrise vor fi efectuate probe de verificare a aptitudinilor fizice. Baremurile minime prevăzute pentru acestea şi precizările tehnice aferente, aplicabile pentru concursurile de admitere în instituţiile de formare iniţială ale MAI sunt aplicabile şi pentru concursurile de admitere în instituţiile de formare iniţială ale MApN. Activitatea de recrutare a candidaţilor se realizează la sediul Inspectoratului  Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă  din Deva.
Cei interesaţi pot afla informaţii privind valoarea taxei de înscriere, etapele şi probele de concurs, punctajul de admmitere şi alte informaţii accesând site-urile M.A.I, sau M.Ap.N respectiv www.academiadepolitie.ro sau www.armyacademy.ro.
Numărul de telefon la care se pot face înscrieri este 0254/214220 sau 214221 – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  “Iancu de Hunedoara”, Biroul Management Resurse Umane (tel. Interior 129 sau 104), la sediul unităţii din Deva, strada George Coşbuc nr. 26 iar pentru detalii consultati www.isuhd.ro.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite