Înşelăciuni cu maşini „virtuale” sau cum să „câştigi” suma de aproape 1.300.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un devean de 32 de ani este cercetat pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată după ce în perioada 2009 – 2010 a încheiat contracte de vânzare-cumpărare şi leasing de autovehicule cu 13 persoane. Bărbatul a încasat banii de la beneficiarii maşinilor, însă nu le-a mai predat autoturismele.

Deveanul, administrator al unei societăţi comerciale din reşedinţa de judeţ, a indus în eroare toate cele 13 părţi vătămate, în unele cazuri fără să le rezerve autoturismele şi să le achite contravaloarea la importator.

Practic, acesta a încasat banii de la beneficiarii contractelor, însă nu le-a mai predat autovehiculele, motivând că „sunt probleme la importator”.

Prejudiciu creat depăşeşte suma de 1.300.000 lei.

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată şi a fost prezentat Tribunalului Hunedoara, care a dispus cercetarea în stare de libertate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite