Incidente electorale la secţia 41 specială din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Vârdeţ
Gabriel Vârdeţ

La secţia 41 specială din Deva, un tânăr a perturbat procesul electoral timp de câteva minute. Acesta a fost nemulţumit de felul în care unul dintre membrii comisiei s-a comportat cu el, susţinând că în loc să i se ofere ştampila în mod decent, aceasta i-a fost pur şi simplu trântită în faţă.

Întrucât de află în vizită la nişte prieteni din Deva, Gabriel Vârdeţ, din Timişoara, a venit să voteze la secţia 41 specială, amenajată în incinta autogării. Tânărul a perturbat procesul electoral timp de câteva minute, pentru că a fost nemulţumit de felul în care a decurs votul.  „Am fost pus să semnez în dreptul unei rubrici goale, nu era nimic completat. În plus, în loc să mi se ofere ştampila în mod decent, aceasta mi-a fost pur şi simplu trântită în faţă, fără pic de respect”, a declarat Gabriel Vârdeţ.

,,Numărul curent a fost problema , nu datele personale!"

Potrivit preşedintelui secţiei 41 specială, Horaţiu Istrat, tânărul a fost deranjat de faptul că pe tabelul unde trebuia să semneze nu era trecut numărul curent al celor care votează, şi nicidecum nu a fost vorba despre datele sale personale. „Datele personale erau completate, însă numărul curent al alegătorilor nu se trece, pentru că se lucrează pe mai multe tabele, nu pe unul singur. Dacă persoana în cauză se consideră lezată în procesul electoral, să depună plângere la Biroul Electoral”, a precizat Istrat.

A vrut să intre de două ori în secţia de votare

În cele din urmă, Gabriel Vârdeţ şi-a exercitat dreptul la vot, însă la zece minute de la ieşirea din secţie a dorit să intre din nou. Accesul i-a fost interzis, fiind condus afară din incinta autogării. ,,A fost o persoană recalcitrantă, iar dacă se consideră lezată pe plan personal, să depună plângere la Poliţie”, a adăugat Istrat.

Incidentul nu a dus la întreruperea procesului electoral.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite