Început de weekend sub zodia accidentelor: două persoane au fost rănite din cauza vitezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru scoaterea şoferilor din maşini a fost nevoie de descarcerare. (Arhivă)
Pentru scoaterea şoferilor din maşini a fost nevoie de descarcerare. (Arhivă)

Două accidente de circulaţie au avut loc, azi noapte, pe şoselele din judeţul Hunedoara. Pentru scoaterea conducătorilor auto din fiarele distorsionate ale maşinilor a fost nevoie de intervenţia descarcerării şi, ulterior, de SMURD.

Un hunedorean de 38 de ani, aflat la volanul unui Opel Astra, a ajuns cu maşina într-un stâlp de iluminat. Bărbatul se deplasa pe direcţia Călan-Hunedoara, iar la intrarea în localitatea Nădăştia de Jos, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei. A intrat pe contrasens, iar, ulterior,  a ieşit de pe partea carosabilă. Din cauza vitezei s-a oprit într-un stâlp de iluminat de pe marginea drumului.

Pentru scoaterea sa din fiarele distorsionate ale autovehiculului a fost nevoie de intervenţia descarcerării. Şoferul a fost transportat la spital, unde medicii au stabilit că se află în afara oricărui pericol, fiind diagnosticat cu leziuni uşoare. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a dovedit că hunedoreanul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt accident de circulaţie a avut loc în municipiul Orăştie, în apropierea parcului din localitate. De data aceasta, victimă a fost un bărbat de 45 de ani, aflat la volanul unei Skoda. Hunedoreanul nu a ţinut cont de ploaie, a apăsat pedala de acceleraţie şi a intrat cu maşina într-un TIR.

Ambele accidente au avut la bază neadapatarea vitezei la condiţiile de carosabil umed. Deşi la această oră traficul se desfăşoară normal pe toate arterele din judeţ, nefiind polei, recomandăm tuturor conducătorilor auto să fie prudenţi, întrucât probleme pot apărea şi din cauza ploii”, a declarat, în această dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite