Începând de luni se fac înscrieri la Facultatea de Inginerie din Hunedoara. Anul acesta sunt 260 de locuri fără taxă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facultatea de Inginerie Hunedoara
Facultatea de Inginerie Hunedoara

Absolvenții de Bacalaureat care doresc să devină ingineri pot opta pentru cele cinci specializări din cadrul Facultății de Inginerie din Hunedoara. Este vorba de Ingineria autovehiculelor, cea electrică şi energetică, a materialelor sau a sistemelor, calculatoarelor şi tehnologia informaţiei.

Potrivit reprezentanţilor Facultăţii de Inginerie din municipiul Hunedoara, numărul de locuri şi domeniile abordate în cadrul instituţiei a rămas acelaşi ca şi anul trecut. "Începând de săptămâna viitoare va avea loc prima sesiune de admitere pe bază de dosar la una din specializări, precum autovehicule rutiere, electromacanică, ingineria elaborării materialelor metalice sau procesării materialelor, inginerie economică în industria chimică sau informatică industrială. Probabil, din cauza promovabilităţii scăzute la Bacalaureat, cele mai multe înscrieri se vor face după sesiunea din toamnă a acestui examen. Cu toate că, şi anul trecut, s-a întâmplat aceeaşi situaţie la începutul anului universitar au fost ocupate mai bine de două treimi din cele 290 de locuri disponibile”, a spus Caius Pănoiu, decan al Facultăţii de Inginerie din Hunedoara.
Facultatea de Inginerie din Hunedoara este componentă a Universităţii Politehnica din Timişoara, instituţie de stat, acreditată şi clasificată în prima grupă, categoria A, a universităţilor din România.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite