Incendiatorul mașinii de lux aparținând primarului din Vulcan a fost prins. Acesta are o mică afacere în oraș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul incendiat a fost evaluat la 70.000 de euro
Autoturismul incendiat a fost evaluat la 70.000 de euro

Polițiștii hunedoreni au reușit să-l identifice pe cel care, în urmă cu câteva zile a dat foc autoturismului de lux aparținând familiei primarului din Vulcan. Ioan S., are 33 de ani și este din Vulcan. Potrivit polițiștilor, acesta ar fi încercat să obțină bani în urma amenințărilor.

Polițiștii au scotocit apartamentele incendiatorului pentru a obține cât mai multe dovezi. „În urma activităţilor de cercetare efectuate în dosarul penal privind incendierea autoturismului părţii vătămate Alexandru Ile, din Vulcan, din noaptea de 28 spre 29.05.2012, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Vulcan, sub coordonarea ofiţerilor specialişti din cadrul I.G.P.R., l-au identificat pe prezumtivul autor al faptei în persoana lui  Ioan S. (foto), de 33 de ani, din Vulcan. Totodată, oamenii legii au stabilit şi faptul că Ioan S. a transmis mesaje de ameninţare părţii vătămate, atât înainte de comiterea faptei, cât şi după săvârşirea acesteia, în scopul obţinerii unor foloase materiale”, a declarat, inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt IPJ Hunedoara.
Bărbatul suspectat deţine o mică afacere în municipiul Vulcan în domeniul confecţiilor din piele. Anchetatorii au ridicat din cele două apartamente ale sale mai multe cutii în care au fost depozitate probele adunate în urma percheziţiei domiciliare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite