Iepuraşul a ajuns la copiii cu nevoi speciale din Hunedoara cu autospeciala pompierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii au primit cadourile emoţionaţi.
Copii au primit cadourile emoţionaţi.

Peste 20 de copii instituţionalizaţi în cadrul Centrului Social din Hunedoara au fost vizitaţi astăzi de pompierii hunedoreni, care le-au dus daruri din partea Iepuraşului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Hunedoara (ISU), Anemona Doda, copiii au primit dulciuri, dar şi jucării, acesta fiind cel de-al cincilea an în care pompierii din cadrul ISU Hunedoara le fac cadouri cu ocazia sărbătorilor pascale. Darurile au ajuns la copii prin intermediul pompierilor din cadrul Detaşamentului de la Hunedoara.

Poliţiştii au organizat o acţiune caritabilă la Deva. “Ei au jucat rolul iepuraşului dăruind membrilor unei familii nevoiaşe din Deva articole de îmbrăcăminte şi jucării. Cei patru copii ai familiei vizitate de poliţişti, cu vârste cuprinse între doi şi şapte ani, au primit cu emoţie jucăriile şi hăinuţele despre care iepuraşul aflase că micuţii duc lipsă”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite