Degajarea zăpezii de pe străzile din municipiul Deva a devenit o misiune imposibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Străzile au fost acoperite de zăpadă.
Străzile au fost acoperite de zăpadă.

Dacă în privinţa trotuarelor, angajaţii de Salubritate lucrau de la primele ore pentru a curăţa zăpada, maşinile de dezăpezire s-au lăsat aşteptate. De altfel, o parte dintre utilajele de dezăpezire sunt defecte

Zăpada căzută în timpul nopţii nu a reuşit să mobilizeze echipajele de dezăpezire ale Primăriei Deva.

Acest lucru i-a nemulţumit pe cei care au optat pentru a folosi maşina de la primele ore ale dimineţii. “Nu pot să înţeleg de ce nu au scos maşinile de dezăpezire azi-noapte. Nu e normal ce se întâmplă. Ca de obicei autorităţile sunt luate pe nepregătite”, a spus Mircea Cosma unul dintre cei care se pregăteau să meargă la lucru cu maşina.

Acoperiţi de zăpadă

Gheorghe Iancu, în vârstă de 62 de ani, îşi curăţa maşina pentru a porni la drum. “Cred că se putea face mai mult în privinţa dezăpezirii străzilor. Mă pregătesc de plecare şi văd că pe străzi este zăpadă”, a spus Iancu.

Viceprimarul Devei, Marcel Morar a declarat că pe străzile din oraş se acţionează cu trei maşini şi un tractor cu plug. “O parte dintre utilaje necesită reparaţii. În principiu, curăţăm rapid bulevardele principale. Apoi străzile adiacente”, a spus Morar. Acesta a mai precizat că lunar, Primăria cheltuie circa 20.000 de lei pentru dezăpezire.

În privinţa trotuarelor, lucrurile au stat diferit. „Pe trotuare s-a acţionat încă de la ora şase dimineaţa. Curăţăm platoul din piaţa Unirii, din faţa Casei de Cultură, la Tribunal, trecerile de pietoni centrale şi în intersecţii pentru a oferi siguranţă pietonilor”, a declarat Fabiola Petruse, reprezentanta Serviciului de Salubritate.


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite