Hunedorenii s-au bulucit la oferte la detergent, oferite de un supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reducerile preţurilor oferite în magazine au creat reacţii în lanţ într-un cartier sărac al Hunedoarei. Peste 100 de oameni s-au strâns în această dimineaţă în faţa unui supermarket din localitate, care anunţase promoţii la detergent.

Hunedorenii, veniţi din mai multe cartiere ale municipiului s-au aşezat la coadă încă de la primele ore ale dimineţii, când încă magazinul nu fusese deschis. Când angajaţii stabilimentului au lăsat intrarea liberă, zecile de clienţi s-au bulucit printre rafturi, în căutarea detergenţilor cu preţuri „minune”: 40 de lei sacul de dero, iar la fiecare două produse achiziţionate, cumpărătorii primeau alţi doi saci de detergent gratuit.

„Eu am venit de fiecare dată, când au fost promoţii. Lumea aproape că s-a bătut pe ulei şi zahăr la preţuri reduse. Au cumpărat cu baxurile, însă acum nu aşteptam ca şi la detergent să fie nebunia aceasta”, a spus Maria Soare, una dintre clientele matinale ale supermarketului. „Am luat patru saci de detergent, dar doi i-am primit gratis. Nu ştiu ce o să fac cu ei. Poate o să îi vând vecinilor şi voi fi în profit”, a declarat Nicu Văsilie, un pensionar din Hunedoara, mulţumit de „prada” sa.  Oamenii susţin că aleg să se înghesuie la ofertele promoţionale din cauza sărăciei.

În urmă cu o săptămână, precedentul bătăliei pentru promoţii s-a petrecut la Vulcan. Atunci, peste 200 de oameni s-au postat în faţa supermarketului din localitate, încă de la ivirea zorilor, pentru se putea bucura de reducerile la ulei. Oamenii au ajuns să se agreseze pentru locurile la coadă, înainte de a ajunge să cumpere bidoanele de patru litri, la preţ de 12,2 lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite