Hunedorenii cu venituri mici primesc, începând de azi, subvenţii pentru încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Subvenţiile pentru încălzirea locuinţei se acordă începănd de astăzi
Subvenţiile pentru încălzirea locuinţei se acordă începănd de astăzi

Drepturile băneşti pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, energie termică sau gaze naturale se acordă pe perioada a cinci luni, noimebrie 2009-martie 2010, inclusiv. Destinatari sunt familiile şi persoanele singure cu venituri reduse. La nivelul judeţului, aproximativ 26.500 de beneficiari primesc, în total, peste 950.000 de lei.

Vezi aici lista devenilor care primesc subvenţie pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri.

Vezi aici lista devenilor care primesc subvenţie pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale.

Vezi aici lista devenilor care primesc subvenţie pentru încălzirea locuinţei cu energie termică.

Facilităţile băneşti diferă în funcţie de veniturile medii nete lunare pe membru de familie. Subvenţia se acordă o singură dată, pe întreg sezonul rece, pe bază de cerere, însoţită de declaraţia pe propria răspundere privind componenţa şi veniturile familiei, depuse la primăria comunei, oraşului sau municipiului în a cărei rază teritorială solicitantul domiciliază.

Vezi aici lista devenilor al căror cuantum lunar pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale a fost modificat, începând cu luna decembrie 2009.

Vezi aici lista devenilor a căror valoare maximă acordată, respectiv compensaţie procentuală pentru încălzirea locuinţei cu energie termică a fost modificată.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite