Doi hoţi deghizaţi în zugravi au dat o spargere în care au făcut pagube de 21.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre hoţi a fost arestat.
Unul dintre hoţi a fost arestat.

Doi bărbaţi sunt cercetaţi penal după ce au furat din locuinţa unui vulcănean bani şi bijuterii, în valoare totală de 21.000 de lei. Unul dintre hoţi a fost prins şi arestat de magistraţii Judecătoriei Petroşani, în timp ce colegul lui va fi dat în urmărire generală.

Spargerea a avut loc în plină zi. Un tânăr de 26 de ani şi un bărbat în vârstă de 52 de ani au intrat pe fereastră în casa unui vulcănean, în timp ce acesta era plecat şi au furat 300 de euro şi bijuterii în valoare de aproape 20.000 de lei. Pentru a nu crea suspiciuni, cei doi s-au deghizat în zugravi şi au urcat în apartamentul situat la etajul întâi al unui bloc pe o scară.

La capătul unor cercetări întinse pe mai multe zile, unul dintre hoţi a fost reţinut de poliţişti şi arestat de magistraţii din Petroşani. "Pe numele celui de al doilea suspect, Dănuţ Bodea, de 52 de ani, din Vulcan, a fost emis în lipsă un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, şi întrucât acesta se sustrage urmăririi penale, a fost dat în urmărire naţională", a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

O mică parte din pagubă a fost recuperată.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite