Anchetă internă: Un poliţist local riscă să-şi piardă pâinea pentru un furt de 15 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist local de 23 de ani din Deva a fost surprins sustrăgând dintr-un supermarket o inimă roşie decorativă de Valentine’s Day.  Potrivit unor surse, tânărul poliţist a fost înregistrat de camerele video ale magazinului în timp ce încerca să scape de corpul delict. Poliţia Locală Deva face o anchetă internă pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului.

Potrivit unor surse din cadrul Primăriei Deva, Cristian P., de 23 de ani,  angajat în cadrul Poliţiei Locale Deva,  a fost surprins în timp ce încerca să sustragă dintr-un supermarket devean o inimă decorativă de Valentine’s Day.  Urmărit de paznicii spaţiului comercial, poliţistul, aflat în timpul său liber, ar fi fost înregistrat de camerele video din afara magazinului  în timpul tentativei sale de a arunca corpul delict. Prejudiciul de 15 lei a fost recuperat.

 Potrivit lui Dorin Zamfirache, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Deva, faptul a fost adus recent la cunoştinţa conducerii instituţiei. „Magazinul în cauză nu a depus nici o plângere privitor la fapta colegului nostru. Noi ne-am autosesizat însă şi am început o anchetă internă.  Sunt mandatat să vă spun că am solicitat firmei care asigură paza magazinului filmul realizat de camerele de supraveghere pentru a studia proba.  Dacă aceasta este elocventă, se va dispune analizarea cazului în comisia de disciplină a instituţiei”,  a declarat pentru ADS, Dorin Zamfirache.

Potrivit acestuia, poliţistul acuzat de furt se află în concediu de odihnă de mai bine de o  săptămână. El riscă , potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Deva, să rămână fără slujbă imediat după ce se va întoarce  la muncă dacă probele dovedesc vinovăţia sa.

Potrivit lui Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara,  nu există nici o plângere penală pentru furt înregistrată pe numele poliţistului devean.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite