DUBLIN: Procesul lui Marian Mihalache, fostul director al APIA, a început cu o amânare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La primul termen stabilit,  procesul lui Marian Mihalache, acuzat la Dublin de uciderea asistentei medicale Loredana Pricăjan, a fost amânat din nou. Marian Mihalache se află în custodia poliţiei irlandeze de 12 luni.

Vineri a fost stabilit primul termen în procesul lui Marian Mihalache. Acesta este acuzat de uciderea la Dublin a asistentei medicale Loredana Pricăjan, cu care suspectul a avut o relaţie. Potrivit unor surse consulare motivul amânării procesului a fost o disfuncţionalitate logistică. Judecătorul de caz a decis reluarea procesului marţi, 8 februarie.

S-a declarat nevinovat

La ultima înfăţişare în faţa judecătorului , care a avut loc luni, 31 ianuarie, Marian Mihalache s-a declarat  nevinovat faţă de acuzaţiile care i se aduc. Maria şi Pascu Pricăjan, părinţii femeii ucise la Dublin, sunt citaţi ca martori în proces de către acuzare. Ei vor fi intervievaţi pentru ca instanţa să primească lămuriri asupra naturii relaţiei existente între suspect Marian Mihalache şi Loredana Pricăjan. De menţionat, că întregul cost al deplasării părinţilor Loredanei a fost suportat de autorităţile publice irlandeze.

Crimă pasională

Marian Mihalache, este acuzat că a ucis-o în luna ianuarie 2010, la Dublin, pe asistenta medicală Loredana Pricăjan. Victima a decedat în urma unei lovituri de cuţit care i-a secţionat gâtul. Între cei doi ar fi existat o legătură amoroasă de mai mulţi ani. În prima declaraţie făcută după arestare, Mihalache Marian a declarat că este nevinovat. Hunedoreanul se află în custodia poliţiei irlandeze de 12 luni.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite