Prima misiune a Poliţiei Locale Deva a fost o pândă: hoţul de calorifere a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima misiune a Poliţiei Locale Deva a fost o pândă organizată la o scară de bloc. Acţiunea poliţienească a fost demarată în urma mai multor sesizări venite din partea unor locuitori de pe strada Mihai Eminescu din Deva.

Aceştia semnalau  faptul că, sistematic,  sunt sustrase caloriferele de pe casa scărilor din blocurile unde locuiesc. Directia Poliţia Locală Deva a întreprins mai multe acţiuni de supraveghere a  acestor blocuri,  iar vineri,  în jurul orei 10:00,  a fost surprins in flagrant,  numitul H. B.  de 18 ani,  din Deva. Bărbatul era ocupat cu încărcatul într-un autovehicul al unui calorifer pe care îl sustrăsese de pe casa scării. Tânărul nu a opus rezistenţă în momentul reţinerii de către poliţiştii locali.

Făptuitorul a fost predat pe bază de proces-verbal Poliţiei Municipiului Deva în vederea continuării cercetărilor.

Sfat: Asigurare totală

Potrivit lui Bogdan Niţu, purtător de cuvânt la IPJ Hunedoara, noua orientare a hoţilor din ultimul timp este spre obiectele metalice percepute ca fiind fără valoare de către proprietari. “Sfatul nostru este ca proprietarii acestor obiecte, ţevi, calorifere, să le asigure împotriva hoţilor pentru că, chiar dacă par fără valoare, aceste bunuri pot fi valorificate de hoţi”, spune sursa citată.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite