Cheltuieli ca în vremuri bune, Primăria Deva pregăteşte cadouri pentru 1413 colindători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţia a alocat 227 de mii de lei pentru pachetele cu cadouri care se vor da colindătorilor de sărbători. Autorităţile devene promit Crăciun şi Revelion în stradă şi au aprobat în ultima şedinţă de consiliu şi tarifele la patinoar

Ultima şedinţă de consiliu local la Deva a sfidat criza la capitolul alocări de la buget pentru organizarea Sărbătorilor de iarnă din acest an. Consilierii locali au votat bugetul destinat achiziţionării pachetelor de cadouri pe care instituţia le va da colindătorilor. În acest an, aceştia, în tandem cu persoanele nevoiaşe aflate în evidenţa instituţiei vor primi pachete cu alimente în valoare totală de 212 mii de lei. Cu aceşti bani, instituţia se pregăteşte să răsplătească efortul a nu mai puţin de 1413 colindători.  Totodată, prin votul consilierilor locali, au fost aprobate tradiţionalele concerte de colinzi din seara de Crăciun. S-au alocat bani şi pentru festivităţile de  Anul Nou care vor fi organizate în reşedinţa de judeţ.  Pentru evenimentul „Revelionului 2011”,  Primăria Deva scoate din cont 15.000 de lei, bani cu care se vor organiza două concerte, unul de muzică populară, iar celălalt va avea ca şi protagonişti solişti de muzică uşoară. Revelionul se va derula ca în fiecare an în Piaţa Victoriei.

Patinoarul, ofertă complementară

Autorităţile devene au aprobat şi tarifele din această iarnă pentru intrarea la baza sportivă patinoar. Elevii care nu învaţă în Deva vor plăti opt lei pentru o oră de patinaj. Privilegiaţi sunt elevii din şcolile devene a căror bilete de intrare vor costa doar 3 lei per oră, diferenţa până la opt lei fiind suportată de la bugetul locale până în limita a 10 intrări. Adulţii vor plăti o taxă de intrare de 10 lei pe oră.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite