Hotline inaugurat la Consiliul judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Linia telefonică va funcţiona 24 de ore din 24
Linia telefonică va funcţiona 24 de ore din 24

Astăzi a fost inaugurat dispeceratul unic al Consiliului judeţean Hunedoara. Hunedorenii care au de sesizat evenimente deosebite, calamităţi naturale, drumuri înzăpezite, sau au nevoie de anumite servicii prestate de instituţia publică pot apela non-stop la "linia fierbinte".

Claudia Brănescu a răspuns primului apel la dispeceratul unic inaugurat în această dimineaţă de instituţia Consiliului judeţean (CJ) Hunedoara. Potrivit lui Horia Martin, county manager, telefonul este la dispoziţia cetăţenilor care au nevoie de serviciile oferite de CJ. Telefonul are rol de punct de alertare în caz de calamităţi naturale, drumuri înzăpezite, sau transportatori judeţeni indisciplinaţi. În astfel de situaţii conducerea judeţului este alertată în maxim 15 minute.  

Cei care apelează numărul pot de asemenea solicita informaţii despre  funcţionarea serviciilor publice din subordinea CJ,   modul de gestionare a patrimoniului, sau distribuirea cornului şi laptelui în şcoli. Dispeceratul are un program non-stop, permanenţa fiind asigurată peste noapte de operatorii care asigură paza instituţiei.

Apelul se poate face la numărul de telefon cu tarif normal 0254. 212.832.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite