Şmecherii, urmăriri şi infracţiuni dezamorsate de poliţiştii hunedoreni în miez de noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Canistrele şi furtunul au trădat intenţia de furt
Canistrele şi furtunul au trădat intenţia de furt

Un tânăr din Ilia şi-a făcut planul să de-a o lovitură la rezervoarele maşinilor parcate pe DN 7. Înainte de a a-şi umple canistrele cu combustibil de furat, tânărul infractor, aflat la volanul unei maşini,  a dat peste o patrulă a poliţiei. Aparent fără motiv, a refuzat să oprească, lansându-se  într-o cursă nebună ca să scape de urmăritori. Cercetările poliţiştilor au lămurit situaţia:  bărbatul plec

MARIUS G., de 26 de ani, din comuna Ilia, a fost depistat în trafic de poliţişti în timp ce conducea, în week-end, un autoturism pe  DN 76, pe raza comunei Luncoiu de Jos.
 
Bărbatul a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al poliţiştilor, fiind necesară urmărirea acestuia de către poliţişti aproximativ un kilometru, după care a abandonat autoturismul şi a fugit încercând să-şi piardă urma. A fost prins însă şi condus la sediul Postului de Poliţie Luncoiul de Jos, pentru audieri.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţie s-a constatat că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care, pe numele său, a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Împreună cu suspectul, în autoturism se mai aflau doi tineri,  PETRU C. şi PETRONELA C., ambii de 19 ani, din  comuna Brănişca.

Corpuri delicte

Agenţii de poliţie au găsit în portbagajul  autoturismului şase canistre din plastic cu capacitate cuprinsă între 10 şi 30 litri, precum şi un furtun din cauciuc, obiecte despre care MARIUS G. a recunoscut că urmau să fie folosite pentru a sustrage combustibil din autotrenurile parcate pe  DN 76.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite