Un tânăr de 28 de ani a fost tâlhărit în plin centrul Devei: a rămas fără telefoane şi bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tâlharii şi-au rănit victima cu un cuţit
Tâlharii şi-au rănit victima cu un cuţit

Un hunedorean de 28 de ani a fost rănit cu cuţitul după care a fost deposedat de două telefoane şi suma de 120 de lei. Tâlhăria s-a produs pe bulevardul Decebal din Deva, duminică dimineaţa, la ora 03.00. Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe agresori. Unul dintre ei este minor. FOTO

Ca să-l facă să le dea tot ce are asupra lui, tâlharii şi-au lovit victima cu cuţitul în coapsă şi i-au aplicat mai mulţi pumni la figură. Bărbatul de 28 de ani a fost deposedat prin violenţă de două telefoane mobile şi suma de 120 de lei. Victima a fost condusă la Spitalul Județean Deva, unde  a fost diagnosticată cu  „plagă contuză comisură bucală și plagă înțepată coapsă dreaptă”.

La scurt timp, în urma investigaţiile derulare în zonă de poliţiştii deveni, au fost identificaţi prezumtivii autori ai tâlhăriei. Aceştia sunt: B. V., de 16 ani,  din  Zău de Cîmpie,  jud. Mureş și  MIHAI M.,  de 24 de ani, din Deva, recidivist, care au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și au fost prezentați Judecătoriei Deva, care a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 19 zile pentru inculpatul minor  B. V., de 16 ani, respectiv pe o perioadă de 29 zile pentru inculpatul MIHAI M.,  de 24 ani.
 

image

MIhai M., 24 de ani, unul din tâlhari în timpul reconstituirii la locul faptei. FOTO: IPJ Hunedoara

Cei doi inculpați au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite