Magazinele din oraşul Deva au fost furate, în week-end, de hoţii aflaţi în tranzit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au furat din magazine produse alimentare şi electronice
Hoţii au furat din magazine produse alimentare şi electronice

Un sătmărean şi un clujean au fost surprinşi, în ultimele 24 de ore, în timp ce furau diverse obiecte de pe rafturile unor magazine din Deva. Pe numele lor, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru furt calificat.

Prima alarmă a pus Poliţia Municipiului Deva pe urmele unei persoane de sex masculin care a sustras de pe raftul unui hypermarket din Deva un radio-CD în valoare de 389 lei. Echipa operativă deplasată la faţa locului l-a identificat pe autorul furtului în persoana lui   ATTILA B., de 29 ani, cu domiciliul în  municipiul Satu Mare, județul Satu Mare.  Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

Aseară, la nici 24 de ore de la primul furt, poliţia Deva a fost din nou sesizată că de pe raftul unui magazin o persoană de sex masculin a sustras  mai multe produse alimentare. Persoana a fost identificată de poliţişti ca fiind LUDOVIC B., de 34 ani, din Turda, judeţul Cluj. Şi în acest caz, prejudiciul creat, în valoare de aproximativ 200 lei, a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.
 
În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite