Tarife impuse de criză: prostituţie de la cinci euro la 50 de lei prestaţia, în Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prostituata a fost prinsă în flagrant.
Prostituata a fost prinsă în flagrant.

În mai puţin de trei ore două tinere hunedorence au fost prinse în flagrant în timp ce practicau cea mai veche meserie din lume. Pe timp de criză, tarifele pentru serviciile sexuale au scăzut considerabil, poliţiştii stabilind că pentru cea mai ieftină partidă de sex clientul nu plăteşte mai mult de cinci euro

Aseară, în jurul orei 17.30, poliţiştii deveni au observat un VW Passat parcat suspect pe un teren viran din localitatea Sântuhalm. Apropriindu-se ei au surprins în plină desfăşurare o partidă de sex ilicită în care client era un bărbat de 30 de ani din Hunedoara. Pe post de furnizoare de servicii poliţiştii au identificat-o pe Adriana Sorina C., de 20 de ani din Simeria. În urma investigaţiilor, s-a stabilit că femeia a cerut şi primit pentru favorurile acordate suma de 50 de lei.

Promoţie: cinci euro


La doar trei ore, poliţiştii din Orăştie, identifică o situaţie similară în parcarea unui bar din localitate. Fază trasă la indigo, cu alte personaje. În rolul clientului era un şofer turc, iar pe post de prostituată poliţiştii au identificat-o pe Jeana C, de 26 de ani, din Orăştie. Aceasta a acceptat să întreţină raporturi intime cu cetăţeanul turc pentru suma de cinci euro.

În ambele cazuri, s-a întocmit dosar penal pentru prostituţie.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite