Despăgubirile expropriaţilor hunedoreni se vor plăti până în luna decembrie 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Construcţia tronsonului de autostradă Deva-Orăştie ar putea începe până la finele anului
Construcţia tronsonului de autostradă Deva-Orăştie ar putea începe până la finele anului

Este vorba de hunedorenii care au fost expropiaţi pe traseul autostrăzii Lugoj-Deva unde documentaţia procesului de expropriere este finalizată. În judeţ sunt circa 2000 de oameni care aşteaptă banii de la stat,

Potrivit declaraţiei făcute Adevărului de Seară Hunedoara de către directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Liviu Costache, pentru acest tronson de autostradă suma alocată pentru despăgubirea proprietarilor imobilelor afectate de realizarea lucrării, conform devizului general este de 150.069.585 de lei, Această sumă va fi cheltuită până în luna decembrie 2011.


Pentru tronsonul de autostradă Deva - Orăştie, suma alocată pentru despăgubirea proprietarilor de imobile afectate de realizarea lucrării este de 49.000.000 de lei. Pe acest tronson însă exproprierea nu s-a finalizat ea urmând a-şi consuma ultimul act în luna decembrie 2010.


Potrivit datelelor înregistrate la Oficiul judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Hunedoara sunt circa 2000 de proprietari hunedoreni expropiaţi pe traseul autostrăzii., Valoarea despăgubirilor este evaluată între 0,6 şi 21,5 euro/mp în funcţie de categoria terenului de intravilan sau extravilan, cu sau fără construcţii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite