Incendiu la ferma de porci: un burlan neprotejat termic a aprins o clădire la Turdaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit la timp pentru stingerea incendiului
Pompierii au intervenit la timp pentru stingerea incendiului

Pompierii au reuşit să stingă focul după două ore de luptă cu flăcările. Deşi în încendiu s-a degajat un fum intens, din fericire, nici o persoană nu a avut de suferit de pe urma focului. Pompierii au ajuns la locaţie în şapte minute.

Ieri după-amiază, pompierii din Orăştie au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la acoperişul clădiri administrative a unei fere de porci situate în localitatea Turdaş. În aproximativ şapte minute, trei echipaje de pompieri şi o echipă de paramedici, a ajuns la clădirea incendiată cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă.

Incendiul se manifesta la acoperişul clădirii pe o suprafaţă de aproximativ 100 de m² cu pericol de propagare la întreaga clădire. După întreruperea alimentării cu curent a clădirii, pompierii au lichidat incendiul în aproximativ 2 ore.

Din fericire nici o persoană nu a fost intoxicată, în urma incendiului degajându-se un fum intens. Cauza probabilă de incendiu pare a fi un burlan (coş de fum) neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite