Bărbații își schimbă culoarea ochilor din necesitate, femeile din cochetărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opțiunile hunedorenilor pentru culoarea ochilor pornește de la gri platinium și se termină la verde deschis Jade. Reprezentanții magazinelor de optică medicală spun că 60 la sută din cliente cumpără lentile de contact din cochetărie

Alegerea culorii ochilor nu mai este demult o problemă pentru hunedorencele cochete. Soluția se numește lentilă de contact. În locul unor nuanțe de iris spălăcite, fetele pot opta acum pentru  gri, verde sau albastru, funcție de culoarea vestimentației pe care o poartă.

Comercianții de optică medicală spun că aproape 60 la sută dintre cliente achizitionează lentile estetice, care nu au alt rol decât de a da un nou look, mai atractiv, înfățișării persoanei.

"În general, persoanele care ne trec pragul au între 17-30 de ani, însa tinerele sunt cele care pot fi numite cliente fidele”, a declarat Radu Moga, reprezentantul unui magazin de optica medicala din Deva.

Și bărbații vor...la fotbal

 Bărbații trec foarte rar pragul magazinelor de profil, pentru a cumpăra lentile de contact cu rol decorativ. Principalii clienți ai acestor produse sunt persoane dinamice care poartă deja ochelari și care doresc să poată juca un meci de fotbal fără riscul de a-și sparge lentilele clasice.

Ochi albaștri la 200 de lei perechea

O pereche de lentile colorate costă în jur de 200 de lei. La această sumă se adaugă soluția specială cu care trebuie curățate la fiecare purtare, adică alți 50 de lei. Lentilele de corecție sunt ceva mai ieftine, în jur de 150 de lei.
Chiar dacă, în general, valabilitatea lentilelor de contact este de doi ani, acestea pot fi purtate maximum 30 de zile, câte 12 ore pe zi pentru a nu afecta vederea.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite