Un cetăţean maghiar a venit în România să denunţe un furt comis de un hunedorean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean maghiar din Szolnok a făcut vineri un denunţ poliţiei din Uricani în care acuza un hunedorean, pe care-l găzduia, că a plecat din casa lui cu toate economiile în valoare de 900.000 de forinţi

Vineri, la sediul Poliţiei Uricani, s-a prezentat un cetăţean maghiar care a declarat că a venit în România ca să reclame un furt comis de un hunedorean. Ungurul a declarat că după ce l-a găzduit  în locuinţa sa din Szolnok,  Ioan G., de 55 de ani, venit ca să execute nişte lucrări în gospodăria păgubitului, a plecat pe neaşteptate, dar nu cu mâna goală. A luat din casă toate economiile maghiarului, adică 900.000 de forinţi, echivalentul a 13.500 de lei.

Depozit bancar cu forinţi de furat

Reţinut de poliţişti, hunedoreanul a recunoscut că şi-a însuşit suma de bani. El a precizat că, date fiind vremurile grele, cu o parte din banii furaţi a consolidat un depozit bancar într-o unitate bancară la Arad. Poliţiştii au reuşit să recupereze mai bine de jumătate din prejudiciul creat, iar pe numele suspectului au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite