Pentru că se consideră nevinovat în continuare, Marian Mihalache riscă închisoarea pe viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa irlandeză a stabilit data de 31 ianuarie 2011 pentru începerea procesului lui Marian Mihalache, fostul director adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Hunedoara. Marian Mihalache va fi judecat de Curtea Penală din Dublin pentru uciderea în capitala irlandeză a Loredanei Pricăjan, fosta lui prietenă.

Rechizitoriul în acest caz a fost finalizat în luna aprilie, moment în care suspectul a fost acuzat oficial de crimă. Potrivit lui Dan Tudor, şeful secţiei consulare a Ambasadei României la Dublin, a declarat pentru Adevărul de Seară că Mihalache Marian va avea parte de un proces cu juraţi, el riscând pedeapsa cu închisoarea pe viaţă în caz că instanţa îl găseşte vinovat de omor. „Pentru că în timpul cercetării Mihalache Marian s-a declarat nevinovat şi nu a revenit asupra declaraţiei iniţiale, conform legii irlandeze, el urmează a fi judecat de un complet de juraţi”, a spus sursa citată.

Reamintim că Marian Mihalache, este acuzat că a ucis-o în luna ianuarie, la Dublin, pe asistenta medicală Loredana Pricăjan. Victima a decedat în urma unei lovituri de cuţit care i-a secţionat gâtul. În singura declaraţie făcută după arestare, Mihalache Marian a declarat că este nevinovat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite