Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte în urma unui grav accident rutier petrecut la Zam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul este blocat la ieşirea din localitatea ZAM din cauza unui grav accident de circulaţie care s-a produs în jurul orei 8.50. Circulaţia a fost deviată pe DJ 68A: ruta, Săcămaş, Leşnic, Dobra.

În accident au fost implicate un TIR care se deplasa dinspre Deva spre Arad şi un autoturism Renault, care circula pe direcţia Arad-Deva. În urma impactului, şoferul autoturismului a fost grav rănit şi a fost scos din maşină de o echipă a descarcerării, paramedicii fiind rezervaţi cu privire la şansele acestuia de supravieţuire.

Purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliţie, Adriana Voina, a declarat pentru Adevărul de Seară că deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului. În zonă nu a fost niciun martor ocular, conducătorul autoturismului este inconştient, iar şoferul TIR-ului nu vorbeşte decât limba turcă.

Traficul va fi blocat,  potrivit autorităţilor, până în jurul orei 11.00, timp în care maşinile vor fi ridicate şi transportate pentru expertiza tehnică. Circulaţia a fost deviată pe DJ 68A: ruta, Săcămaş, Leşnic, Dobra.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite