Hunedoara: Ştiri pe scurt - Femeie rănită pe trecerea de pietoni de un mopedist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a primit îngrijiri medicale. Foto: Arhivă
Victima a primit îngrijiri medicale. Foto: Arhivă

O femeie în vârstă de 53 de ani, din Hunedoara, a fost transportată la spitalul din localitate, după ce a fost accidentată pe trecerea de pietoni de un mopedist. Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Decebal din Hunedoara.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că victima traversase strada pe culoarea roşie a semaforului, iar impactul cu mopedul nu a mai putut fi evitat de conducătorul acestuia, un tânăr în vârstă de 22 de ani.

Traficul de persoane, luat în vizor
Sub denumirea “Traficul de persoane nu iartă”, poliţiştii hunedoreni au prezentat astăzi un proiect transfrontalier menit să reducă numărul victimelor din România şi Bulgaria exploatate sexual sau la muncă în state membre ale Uniunii Europene, în special Italia şi Spania. Proiectul, la care participă şi poliţiştii hunedoreni, este implementat în cinci state europene, pe lângă cele patru menţionate anterior,  figurând şi Marea Britanie.

Etilism feminin de 8 Martie
Echipajele SMURD şi ale Ambulanţei au fost solicitate de 8 Martie la mai multe cazuri de etilism acut în rândul sărbătoritelor. O femeie de 40 de ani din Brad a fost găsită căzută pe stradă în stare avansată de ebrietate. La Simeria şi Hunedoara, alte două petrecăreţe de 40 şi respectiv 48 de ani, au fost duse pe targă de la localuri,     după ce s-au îmbibat cu alcool. De asemenea,  la Deva, o tânără de 18 ani băută a necesitat îngrijiri medicale.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite