Prins de două ori cu ştampila în mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

/* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1107304683 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pagin

Şandor Roman a fost depistat de comisia de vot din staţia CFR Simeria. Tânărul este din comuna Sânpaul, judeţul Mureş, iar prima ştampilă a pus-o pe buletinul de vot în municipiul Hunedoara, după care a încercat să voteze, pentru a doua oară, în oraşul hunedorean Simeria. Comisia de vot a constat faptul că pe actul de identitate al bărbatului exista o menţiune privind faptul că acesta îşi exercitase deja dreptul de vot, deşi a declarat pe proprie răspundere contrariul.

,,Persoana în cauză a fost reţinută la ieşirea din cabina de vot şi a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Deva, pentru cercetări privind infracţiunea de vot multiplu. Bărbatul riscă amendă contravenţională sau de la şase luni la trei ani de închisoare”, a declarat Vasile Hriţac, şeful Serviciului Transporturi Feroviare Simeria. Buletinele de vot ştampilate de Şandor Roman  în secţia specială din Simeria au fost anulate.

Pe parcursul acestei zile, Centrul Operaţional Apeluri de Urgenţă 112 Hunedoara a înregistrat, până la ora 13:00, aproximativ 35 de apeluri telefonice de la cetăţenii care au sesizat posibile încălcări ale legii electorale. Poliţiştii urmează a stabilii dacă reclamaţiile sunt întemeiate sau nu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite