Hunedoara: unde facem baie vara asta. Variante puține: Geoagiu Băi, ștrandul municipal Deva și Călan Băi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Județul Hunedoara nu se poate lăuda cu numeroase locuri special amenajate pentru baie și soare. geaogiu-Băi s-a deschis, ștrandul de la Deva încă așteaptă.Apele râului Strei și Mureș sunt și ele pe lista celor care vor să se răcorească pe timpul verii.

Complexul Băile Daco Romane din Geoagiu-Bai și-a deschis porțile la începutul lunii mai. Cei interesați au la dispoziție trei bazine cu apă termală: un bazin mic de 1,6 metri, un bazin a cărei adancime este de la 1,6 metri la 3 metri și bazinul olimpic, singurul din Transilvania, de 2,4 metri adâncime.
Cine vrea sa îsi petreacă o zi la ștrandul din complexul Geoagiu-Băi trebuie să știe că prețurile de intrare sunt: 20 lei pentru adulți și 13 lei pentru pensionari și pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani. Dacă vreti să închiriați un șezlong, prețul este 8 lei pe zi. Sunt disponibile peste 200 de șezlonguri, cu saltele și umbreluțe pentru doritori.
La ștrandul municipal din Deva se fac pregătiri pentru deschidere. Potrivit city-managerului Corina Oprișiu, deschiderea se va face până la sfârștiul lunii mai. 
Tarifele la Municipal au rămas ca și anul trecut, 10 lei pentru adulți si reducere la 5 lei pentru copii, studenți și pensionari. Sunt și gratuități pentru anumite categorii, veterani de război, de exemplu. Și complexul de la Călan Băi se va deschide în curând.
Alte locuri de îmbăiere preferate de hunedoreni sunt râurile Strei și Mureș.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite