Hunedoara: Îngerii au aterizat în Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Îngerii au aterizat în Hunedoara
Hunedoara: Îngerii au aterizat în Hunedoara

„Săptămâna îngerilor“ include proiecţii de filme, meloterapie şi spectacole variate.

Organizatorii promit să-i înveţe pe participanţi tehnici de vindecare, dar şi de contactare a îngerilor cu ajutorul plantelor.

Asociaţia Dreptate, în parteneriat cu Primăria Hunedoara, derulează evenimentul intitulat „Săptămâna îngerilor”. Seria de acţiuni se desfăşoară în fiecare seară, între orele 18.00 şi 21.00, la Galeria de Arte din Hunedoara. Acţiunea a debutat aseară cu prezentarea îngerului Rafael, proiecţii de filme, muzică angelică şi îmbrăţişări gratuite, oferite de un grup de liceeni, care au purtat costume de îngeri.

Muzică, film şi dezbateri

„Săptămâna îngerilor” a ajuns la a doua ediţie şi cuprinde prezentări ale fiinţelor angelice şi cetelor îngereşti din perspectivă creştină, meloterapie, spectacole susţinute de copii, dar şi prelegeri pe tema modalităţilor de vindecare şi contactare a îngerilor cu ajutorul plantelor, susţinute de un cercetător al domeniului, Dalia Faur.
Organizatorul evenimentului, Tiberiu Galambos, a anunţat că ziua de marţi este dedicată terapiei prin muzică, invitatul serii fiind Dorin Achim, din Făgăraş. Mâine, la Galeria de Arte din Hunedoara va fi susţinut un concert de muzică electronică.

Îngeri şi îmbrăţişări gratuite

Hunedorenii prezenţi aseară la eveniment s-au declarat încântaţi. „Ştiu că a mai fost o ediţie şi anul trecut, însă atunci nu am participat la niciuna dintre serile îngerilor. Faţă de tot ceea ce este în jur, evenimentul ăsta este ca o gură de aer proaspăt, absolut binevenit. Cel mai emoţionant moment a fost cel al îmbrăţişărilor, când nimeni nu a mai ţinut cont de convenţii. Voi veni la Galeria de Arte în fiecare seară”, a declarat pentru „Adevărul de Seară“ de Hunedoara, Cristine Toader. „Săptămâna îngerilor” este un eveniment care a fost „copiat” în acest an şi de reşedinţa de judeţ, Deva.

Interes
Zeci de oameni au participat la „Săptămâna îngerilor”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite