Ştrandul municipal din Deva nu ţine cont de vreme: a fost inaugurat pe frig şi ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Deva a deschis în această dimineaţă baza municipală pentru stagiunea estivală. Din cauza vremii tomnatice, niciun devean nu s-a arătat însă interesat să facă o baie în apa rece a bazinelor de înot.

Devenii pot, începând de astăzi, să facă baie în bazinele ştrandului municipal. Pot, teoretic. Pentru că inaugurarea sezonului estival din acest an s-a făcut la o temperatură de 11 grade Celsius şi ploaie. În afară de salariaţii Primăriei, niciun picior de devean nu s-a arătat interesat să încerce, la prima baie, apa neprihănită din bazine. Zecile de şezlonguri au rămas zone în totalitate libere.

Click pe poză pentru FOTOGALERIE!



Potrivit lui Dorel Drăgulesc, directorul Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărie Municipală din cadrul Primăriei Deva, deschiderea ştrandului nu a mai putut fi amânată, pentru că a fost deja încălcat un termen de deschidere în data de 1 iunie. Ca noutate, în acest an ştrandul oferă un nou teren de baschet, serviciu de salvamar şi masaj. Amenajarea incintei pentru acest an a costat bugetul local suma de 80.000 de lei. Intrarea la bazin este de 10 lei, cu o reducere la jumătate pentru minori şi pensionari.

image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite