Judecătorul acuzat de corupţie este suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătorul Valentin Popescu (prim-plan) din Petroşani se află acum în arestul Poliţiei Alba Iulia
Judecătorul Valentin Popescu (prim-plan) din Petroşani se află acum în arestul Poliţiei Alba Iulia

Consiliul Suprem al Magistraturii a decis suspendarea, de astăzi, a judecătorului Valentin Popescu, acuzat de trafic de influenţă şi de luare de mită. Toate dosarele aflate pe masa vicepreşedintelui Judecătoriei Petroşani au fost repartizate pentru soluţionare altor judecători.

Aflat în arest preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită, judecătorul Valentin Popescu a fost suspendat, începând de astăzi, de reprezentanţii Consiliului Suprem al Magistraturii. Victor Cherciu, purtător de cuvânt în cadrul Judecătoriei Petroşani, a declarat că toate cauzele repartizate judecătorului Valentin Popescu vor fi transferate celorlalţi colegi de pe lista de permanenţă.

„Este vorba de 130 de dosare aflate în completul de judecată a magistratului Valentin Popescu care vor fi repartizate altor judecători. În plus, repartizarea de noi cauze către acest judecător a fost blocată”, a mai adăugat Cherciu. Valentin Popescu a fost arestat în 31 martie pentru infracţiuni precum trafic de influenţă şi luare de mită.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite