Sfârşit de an şcolar: ultima zi de carte a fost marcată prin parada automobilelor de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de liceu din Deva au sărbătorit venirea vacanţei de vară printr-un tur al oraşului în bolizi la care profesorii lor doar visează. Este spiritul acestei generaţii. Astfel a descris parada tinerilor Florin Ilieş, directorul Colegiului Naţional „Decebal” din Deva.

Altă generaţie, alte obiceiuri. Acum 20 de ani cei care terminau liceul zâmbeau în fiecare an de pe tablourile de absolvire expuse în toate vitrinele din oraş.

Acum, parada tablourilor este înlocuită de parada automobilelor. Absolvenţii deveni au defilat în maşini de lux marcând astfel finalul celor patru ani de liceu. „Parada maşinilor se potriveşte perfect spiritului acestei generaţii. E mare diferenţă între absolvenţii din «epoca de aur» şi cei din era «messenger». Absolvenţii de azi sunt mai dinamici, mai inventivi parcă şi evident dispun în mare mare măsură de o infrastructură materială la care cei de dinainte de 1989  nu aveau acces”, este de părere Florin Ilieş, directorul Colegiului Naţional „Decebal” din Deva.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite