PORTRET: Oana Kis, semifinalistă la Miss Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deocamdată elevă la unul dintre colegiile din Hunedoara, tinerei îi plac sportul, biologia şi vrea să facă o carieră în lumea modei.

Profil:

Născută. 03.06.1992, Hunedoara
Educaţie. Grupul Şcolar de Telecomunicaţii şi Lucrări Publice, Hunedoara, elevă în clasa a XI-a
Familie. O soră, Valeria

Deşi nu are niciun pic de experienţă în domeniu, Oana a câştigat prima fază a concursului de frumuseţe, organizat săptămâna trecută la Hunedoara.
Elevă în clasa a XI-a la Grupul Şcolar de Telecomunicaţii şi Lucrări Publice din Hunedoara, din cauza unor încurcături, Oana nu a participat nici măcar la concursul de Miss Boboc, organizat la începutul clasei a noua.

Anul acesta, însă la târgurile de nunţi organizate la Hunedoara, a prezentat rochii de mireasă. Acolo a fost remarcată de Adrian Bohm, unul dintre hunedorenii care se ocupă de organizarea concursurilor de frumuseţe, iar acesta a invitat-o să participe la competiţia destinată fetelor frumoase din judeţ, care se desfăşoară în trei etape în aceste zile în Hunedoara.

La concurs a avut emoţii mai mari decât la cele două ediţii ale târgurilor de nunţi la care a participat, însă, dintre cele 14 participante, juriul a considerat că Oana Kis are cele mai multe calităţi, aşa că a ales-o câştigătoare a primei faze a concursului local.

„Profa’ de biologie“

Adolescenta crede că pentru a reuşi în modeling ai nevoie de trei calităţi: să fii frumoasă, să ai dimensiunile necesare şi foarte multă încredere în tine. Hunedoreanca spune că a fi model este unul dintre visele ei, însă adaugă că nu vrea să se oprească aici.

„Îmi place foarte mult biologia şi probabil că voi face o facultate unde să studiez mai ales această materie, cât şi altele conexe. Cred că, de fapt, mi-aş dori să ajung profesoară de biologie”, a adăugat hunedoreanca.

Munceşte în timpul liber

Oana susţine că nu îi place să treacă vremea, iar ea să nu facă nimic, tocmai de aceea s-a angajat ca ospătar la un restaurant din oraş. „Am vrut să fac ceva în timpul liber şi m-am gândit că în felul acesta aş putea să obţin şi ceva bani de buzunar, deşi mama nu a fost de acord cu acest lucru. Ea a încercat să îmi ofere tot ce mi-am dorit, însă eu am vrut să reuşesc să fac ceva, bazându-mă pe propriile mele forţe. Lucrez doar în weekend, vinerea, sâmbăta şi duminica, în fiecare după-amiază, până seara târziu, iar în felul ăsta nu îmi este afectat nici programul de la şcoală”, a mai spus Oana.

Îi plac salata de şuncă şi sarmalele, însă dacă ar fi să pregătească chiar ea un anumit fel, acesta ar fi prăjitura doboş, care este şi desertul ei preferat.
Pentru a-şi menţine silueta Oana aleargă, face gimnastică şi abdomene, iar atunci când este nevoie, spune că ţine dietă cu salate de legume şi fructe.

Întrebări şi răspunsuri

Ce urmează după acest concurs?
Luni vor începe şedinţele foto în studio şi foarte mult despre ceea ce înseamnă o eventuală carieră a mea în modelling va depinde de acea zi. Este şi prima mea experienţă de acest gen.
Crezi că vei putea să îmbini profesia de dascăl cu aceea de model?
Voi încerca să văd până unde pot ajunge în domeniul concursurilor de frumuseţe, însă mai încolo mă văd mai degrabă în postura de profesoară.

Ce-i place
„Să ies în club cu prietenele mele, am practicat handbalul doi ani, iar vara, în vacanţă, merg la bunicii mei, la Cluj-Napoca”, a spus Oana.

ce nu-i place
„Să pierd timpul, faptul că hunedorenii sunt cam închişi, mă deranjează lipsa de bun-simţ a unor oameni care se poartă indecent pe stradă şi răutăţile gratuite”, a menţionat hunedoreanca.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite