Hoții de cablu telefonic nu se dezmint: un tânăr a furat peste 70 de metri de cablu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii au alergat câteva sute de metri după un hunedorean de 18 ani, care împreună cu alte trei persoane a furat peste 70 de metri de cablu telefonic din cupru, din canalizația unei rețele de telecomunicații situată în municipiul Hunedoara.

Patru persoane au fost surprinse de polițiștii din Hunedoara, în cursul nopții trecute, în timp ce transportau doi colaci de cablu telefonic spre un centru de colectare a fierului vechi. La vederea patrulei de ordine publică, hoții au fugit, abandonând cuprul.

“În urma urmăririi acestor persoane a fost prins în incinta stadionului din localitate unul dintre suspecţi, de 18 ani, din Hunedoara.

În  urma verificărilor efectuate a stabilit că suspecţii au secţionat 76 de metri de cablu de telefonie din canalizaţia reţelei de telecomunicaţii situată pe Strada Gheorghe Bariţiu, cu intenţia de a-l valorifica la un centru de colectare a fierului vechi”, a precizat inspectorul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Tânărul a fost pus sub urmărire penală pentru furt calificat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite