Hoţi prinşi în flagrant după ce au tăiat cablul de telefonie într-un cartier din Petroşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Trei tineri din Petroşani, cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani, au fost puşi sub urmărire penală pentru furt calificat după ce au furat aproape 30 de metri de cablu telefonic. Poliţiştii au fost alertaţi de locatarii blocurilor afectate, care i-au văzut pe hoţi în timp ce aceştia au tăiat firele.

O patrulă de noapte a Poliţiei Petroşani a surprins în flagrant pe o stradă din municipiu trei tineri care se întorceau de la furat şi cărau în spate cablu telefonic.  

“Pe strada Păcii au fost depistatate cele trei persoane de sex masculin, imediat după ce au tăiat, cu ajutorul unui bomfaier, aproximativ 30 de metri de cablu telefonic, de diferite dimensiuni. Cei trei au fost conduşi la sediul poliţiei, unde s-a stabilit că provin din municipiul Deva, dar locuiesc fără forme legale în Petroşani. Ei vor fi cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat”, a precizat Adriana Voina, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, metalul conţinut de cablurile telefonice urma să fie valorificat la un centru de colectare din localitate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite