INFRACŢIUNE: Hoţi din judeţul Argeş, prinşi în Hunedoara după ce au acţionat în Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 36 de ani, din judeţul Argeş, au ajuns pe mâna poliţiştilor hunedoreni după ce au comis un furt pe raza localităţii Săvârşin şi au vrut să fugă în judeţul Hunedoara. Aceştia au încercat să dea bir cu fugiţii cu ajutorul unei maşini cu numere de Germania.

Cei patru au furat toate documentele personale şi suma de 6.000 de lei de la un bărbat din Târgu Mureş, în vârstă de 43 de ani. Omul îşi ţinea actele într-o sacoşă din autoutilitara cu care se afla pe raza localităţii Săvârşin, judeţul Arad . După ce s-au văzut cu prada în mână, hoţii s-au urcat rapid într-un autoturism de culoare maro, înmatriculat în străinătate, şi au plecat în direcţia judeţului Hunedoara.
 
Echipajul rutier care executa serviciul de supraveghere a traficului pe D.N. 7, în localitatea Zam, a fost sesizat imediat despre cele întâmplate. A oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Germania, în care au fost identificaţi cei patru suspecţi, care au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Arad pentru continuarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Bunurile sustrase au fost găsite, ulterior, abandonate pe marginea D.N. 7.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite