Hunedoara: Horoscop pentru cei care vor succes la bursă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Horoscop pentru cei care vor succes la bursă
Hunedoara: Horoscop pentru cei care vor succes la bursă

Aproximativ 90 de persoane solicită zilnic servicii astrologice ca să afle când vor scăpa de recesiune. Printre clienţii astrologilor se numără şi brokeri  care speră să dea lovitura citind datele furnizate de astrogramă.

De la începutul crizei, numărul  celor care  solicită servicii de astrologie a crescut cu aproximativ 40 la sută.  Potrivit astrologului hunedorean Firicel Ciarnău,  în cutia sa poştală de pe internet în fiecare zi ajung aproximativ 90 de e-mailuri  în care semnatarii  solicită informaţii privitor la ce le va aduce perioada următoare şi când vor scăpa de criză.

Criza se mişcă o dată cu planetele
Una din cele mai provocatoare comenzi a venit însă din partea unui broker bursier. „Mi-a solicitat să stabilesc o legătură între poziţia astrelor şi perioadele în care s-au produs crizele financiare începând din 1929”, a dezvăluit astrologul.
Rezultatul acestei analize a dus la o concluzie şocantă: există o legătură între mişcarea planetelor şi perioadele de criză ale pieţei bursiere.  Tradusă în limbajul astrologic, această legătură s-a materializat într-un algoritm bazat pe 24 de reguli aplicabil tuturor celor opt crize financiare din ultimii 80 de ani. „Din punct de vedere astrologic, perioadele de criză studiate au fost identice.  În baza algoritmului am întocmit un grafic  al evoluţiei economice pentru criza actuală. Am prezentat lucrarea la un colocviu al brokerilor şi am avut surpriza plăcută ca şi cei mai sceptici dintre cei prezenţi să-şi ia notiţe după lucrarea mea”, a spus Firicel Ciarnău.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite