Halucinant! La 19 ani a întreținut relații sexuale cu o minoră de 11! Copila zice că îl iubește, poliția l-a trimis în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescentul riscă să stea 15 ani după gratii
Adolescentul riscă să stea 15 ani după gratii

Silviu Opriș, un tânăr în vârstă de 19 ani din Orăștie a fost arestat pentru 29 de zile fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră în vârstă de 11 ani! Coplia a rămas însărcinată și a declarat polițiștilor că a fost de acord să întrețină relații sexuale cu adolescentul.

Cei doi au început "povestea de iubire" la începutul acestui an iar acum minora este gravidă în opt săptămâni. Mama fetei a anunțat Poliția în momentul în care a văzut că fiica ei este însărcinată. În fața anchetatorilor, minora a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu Silviu dar a spus că ea a fost de acord. „Minora nu prezintă urme de violenţă şi recunoaşte că raporturile sexuale dintre ea şi tânărul de 19 ani s-au consemnat de comun acord, însă consimţământul şi voinţa ei nu sunt exprimate valabil la această vârstă, de 11 ani”, a declarat Adina Velescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Astfel, tânărul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii l-au trimis în spatele gratiilor pentru următoarele 29 de zile. Pentru că a profitat de naivitatea elevei, Silviu Opriş riscă până la 15 ani de închisoare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite