Bilanţ pe şoselele din judeţ: nouă răniţi în patru accidente în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de la rutieră au cercetat patru accidente în ultimele 24 de ore
Poliţiştii de la rutieră au cercetat patru accidente în ultimele 24 de ore

Patru noi dosare penale pentru vătămare corporală din culpă sunt instrumentate de poliţiştii de la rutieră în urma evenimentelor petrecute în ultimele 24 de ore pe şoselele judeţului. Bilanţul evenimentelor rutiere numără nu mai puţin de nouă persoane rănite, din care trei cu traumatisme severe.

“Păcatul”, în cazul unui şofer de 38 de ani din Hunedoara,  a fost alcoolul consumat la volan. Pe un drum umed în apropiere de Nădăştie, bărbatul a “dat bice” cailor putere moment în care, pe fondul bahic existent,  a pierdut controlul volanului, strivindu-se cu maşina de un stâlp electric. 

Tot drumul umed i-a venit de hac şi unui conducător auto de 45 de ani din Orăştie. Acesta a derapat, după care a lovit  pe contrasens un TIR care se deplasa regulamentar, şoferul imprudent alegându-se cu traumatisme grave.

Ceaţa a fost inamicul unui al treilea conducător auto care pe DN 7 în apropiere de Zam a văzut prea târziu curba periculoasă la dreapta, a frânat brusc, fiind proiectat într-un copac din décor. Au rezultat trei răniţi. Cel mai grav accident a fost însă produs de un spaniol, tot pe DN 7.

Un spaniol şi patru răniţi

     Potrivit datelor furnizate de poliţişti, Francisco M., de 45 de ani, cetăţean spaniol cu domiciliul în Spania,  conducea un autoturismul marca Toyota Land Cruiser pe DN7, din direcţia Arad spre Deva. La un moment dat spaniolul a intrat fără să se asigure în depăşirea unei autoutilitare cu semiremorcă. Din cauza manevrei imprundente,  a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Volkswagen Transporter condus regulamentar din sens opus de Ioan S., de 35 de ani,din Mediaş.

   În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto Francisco M. şi  rănirea uşoară  pasagerilor din autoturismul  Volkswagen Transporter, respectiv:  Kristian V., de 20 de ani, Florian V., de 21 de ani şi Mihai S., de 37 de ani, toţi din Mediaş.

  Din cauza accidentului circulaţia pe drumul care face legătura între Deva şi Arad, a fost blocată pe ambele sensuri timp de două ore

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite