Patruzeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari au căutat o femeie (cu mintea) rătăcită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de ieri,  dispeceratul 112 a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie s-a rătăcit în pădure, în timp ce se deplasa între satul Muncelu Mic şi satul Boia Bârzii, din comuna Veţel. După ce a fost găsită, femeia a declarat nonşalant că vroia să ajungă la fostul ei concubin.

După efectuarea apelului telefonic la Serviciul Apeluri de Urgenţă  112, femeia nu a mai putut fi contactată, semnalul de telefonie mobilă fiind slab în zona respectivă.
         Peste 40 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Deva şi ai posturilor de poliţie arondate, împreună cu jandarmi din cadrul IJJ HUNEDOARA şi voluntari din satele Muncelu Mic şi Boia Bârzii au efectuat o scotocire a zonei, iar în jurul orei 18:00 au găsit persoana în cauză.

Forţele de ordine au stabilit că femeia se numeşte NICULINA P., are 41 de ani şi este domiciliată în municipiul Hunedoara.

Femeia a declarat faptul că, deplasându-se printr-o pădure situată între satele Muncelu Mic şi Boia Bârzii cu intenţia de a ajunge la fostul ei concubin,s-a rătăcit, motiv pentru care a solicitat ajutor apelând numărul de urgenţă  112 de pe telefonul mobil.

           Persoana a fost prezentată Spitalului Judeţean Deva pentru un consult medical, în urma căruia s-a constatat că aceasta  necesită internare la Spitalul de Neuropsihiatrie Zam, unde a fost transportată în cursul serii trecute.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite