Una dintre victimele accidentului petrecut la Săuleşti, în această dimineaţă, a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform ultimelor informaţii furnizate de IPJ Hunedoara,  una din victimele accidentului petrecut azi dimineaţă pe DN 7, la Săuleşti, un bărbat în vârstă de 94 de ani, a decedat acum câteva minute la spital. Potrivit ultimei numărători a poliţiei accidentul a provocat nouă victime.

CITIŢI ŞI:

Opt victime într-un accident rutier la trecerea peste calea ferată de la Săuleşti

 Cercetările efectuate de poliţişti au determinat faptul că GAVRIL T., de 41 de ani, domiciliat în localitatea Gherla, jud. Cluj, şoferul Loganului berlină, în timp ce conducea din direcţia Sibiu spre Deva autoturismul proprietate personală nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers  față de autovehiculul care circula în fața sa. Acesta a redus la un moment dat  viteza la trecerea la nivel cu calea ferată. Ca să evite impactul cu maşina din faţă şoferul Loganului  a virat brusc spre stânga, a pătruns pe celălalt sens de mers   unde s-a tamponat frontal cu automobilul Dacia Logan break condus de către COSTICĂ B., 56 de ani, din Sebeș,  jud. Alba.


 Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu,, unul din răniţi, un bărbat de 94 de ani, pasager în Loganul berlină a decedat la spital.  “Starea celorlalţi răniţi este stabilă, viaţa nici unuia dintre ei nefiind în pericol”, a declarat pentru Adevărul de Seara, dr. Nadina Nicola, medic primar UPU Deva.

Ultima numărătoare a poliţiei a relevat că  în accidentul din această dimineaţă de pe DN7 s-au înregistrat nouă victime.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite