Deva: Viceprimarul Florin Oancea, întrebat la DNA despre primarul Mircea Muntean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Oancea, viceprimar Deva
Florin Oancea, viceprimar Deva

Viceprimarul Devei, Florin Oancea, a fost audiat la finele săptămânii trecute la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Alba Iulia. Procurorii anticorupţie sunt interesaţi de modul în care s-au cheltuit creditele bancare angajate de Primăria Deva.

 Într-o declaraţie făcută pentru Adevărul de Seară Hunedoara, viceprimarul Florin Oancea a precizat că procurorii anticorupţie sunt interesaţi de cuantumul creditelor bancare angajate de Primăria Deva în anii trecuţi şi modul în care au fost folosiţi aceşti bani pentru realizarea a trei obiective mari de investiţii derulate la Deva, Parcul Bejan, Aqualand şi restaurarea Cetăţii Devei.

Viceprimarul a mai spus că procurorii au  întrebat şi despre modul în care s-a făcut  repartizarea investiţiilor către firmele de construcţii. „Au vrut să ştie dacă actualul primar a făcut sau nu presiuni asupra personalului instituţiei sau a consilierilor ca o anumită companie să câştige o anumită lucrare”, a precizat Florin Oancea. El a mai spus că pe nici  unul din dosarele cercetate de DNA nu figurează semnătura sa. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite