SHOW-BIZZ: Hunedoreanca Cristina Vasiu este noua voce promovată de DJ Sava VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi pregătesc în studio o serie de noi hit-uri,  urmând a se lansa în duo cu un single care va fi lansat în primăvară. Cristina Vasiu îşi spune părerea privitor la motivul pentru care a plecat din trupă Raluka, fosta solistă pe care ea o înlocuieşte.

Noua marcă vocală a sound-ului DJ Sava este hunedoreanca Cristina Vasiu. Solista în vârstă de 19 ani analizează la rece această oportunitate apărută în cariera ei muzicală. „Am fost până acum vocea din planul doi. Raluka a părăsit echipa şi am acum de urcat un munte pentru a continua seria succeselor marca DJ Sava. Muncesc mult şi învăţ multe. Sistemul de lucru, până la ultimul amănunt este super, extra profi”, mărturiseşte Cristina. DJ Sava şi Cristina pregătesc în studio o serie de noi hituri, din care urmează să fie extras pe CD un single cu care în primăvară să fie lansată trupa în  formula actuală.

image

În studio se lucrează "profi"

„Raluka a fost atrasă de o carieră solo”

Fosta voce a trupei,  Raluka,  s-a despărţit de  DJ Sava. Ea a pleacat după o serie de succese răsunătoare. Să ne amintim doar September, I Like (The Trumpet) şi Love You. Ca impresie dobândită din interior, Cristina crede că  Raluka  a plecat fiind atrasă de o carieră solo.  „Raluka s-a remarcat pe piaţa muzicală, a obţinut succese remarcabile şi ca oricine ajunge într-o astfel de poziţie visează să aibă o  carieră solo.  A vrut ca pe frontispiciu să scrie doar Raluka şi nimic altceva. Eu îi doresc mult succes şi pe mai departe”, spune Cristina.

Cine este Cristina Vasiu?

image

Cu Trofeul Mamaia

Solista a absolvit anul trecut Colegiul Naţional de Informatică „Traian Lalescu” din Hunedoara. Are în palmares peste 40 de premii obţinute la concursuri de muzică, printre care locul I la Amara, locul II la Sulina, în 2009 şi Trofeul Fiero în 2010, competiţie organizată de Mihai Trăistaru. Tot anul trecut, Cristina a cucerit şi Trofeul Mamaia, la secţiunea interpretare, cu melodia Mădălinei Manole „Suflet gol”. Solista a avut o colaborare şi cu Zoli de la Sistem, cu care a înregistrat în toamna trecută o piesă sub numele de scenă Julliete.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite