Peste 50 de şoferi au fost amendaţi în week-end pentru viteză. Nici unul nu a depăşit însă recordurile ilegale de până acum VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii hunedoreni de la rutieră au avut ca tematică în acest week-end viteza la volan. În două zile de supraveghere a traficului, nu mai puţin de 51 de şoferi au depăşit viteza legală. Nici unul însă nu a depăşit pragul maxim atins până acum.  Vedeţi care sunt recordurile ilegale de viteză înregistrate în judeţul Hunedoara.

Numărul de şoferi care au depăşit viteza legală pe drumurile hunedorene în week-end a depăşit pragul de 50. Cifra în sine este un record la 48 de ore.

Cele mai flagrante depăşiri ale vitezei legale s-au înregistrat pe DN76, la Vălişoara, unde un conducător auto a fost înregistrat cu o viteză de 102 km/h, pe un tronson unde exista o limitare la 50 de km/h şi pe DN 66, unde un alt şofer a gonit cu 147 de kilometri pe oră într-o zonă unde viteza maximă permisă este de 90 de kilometri pe oră.

Ambii şoferi au fost amendaţi cu 609 lei şi suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile. Valoarea totală a amenzilor date de poliţişti s-au ridicat 10.200 de lei.

Recordurile ilegale de viteză ale hunedorenilor

În ultimii ani, în judeţ au fost înregistrate două cazuri extreme de depăşire a vitezei legale în care au fost implicate maşini de mare putere.

Goană cu Q7 pe uliţa satului

image

Audi Q7 surprins de radarul poliţiei

Unul din cazuri s-a produs în luna august 2009 şi l-a avut ca protagonist pe Ioan S., de 25 de ani, din Orăştie. El a fost surprins  de radar conducând un Audi Q7 pe strada principală din satul Căstău cu viteza de 160 de kilometri pe ora. „Isprava” a fost taxată de poliţişti cu suspendarea permisului de conducere şi cu o amendă de 450 de lei.

Priviţi filmul realizat de radarul poliţiei AICI.

Vitezomanul anonim

image

Autorul recordului ilegal de viteză a rămas până azi necunoscut

Recordul de viteză pe drumurile publice din judeţul Hunoara a fost înregistra în luna ianuarie 2009. Atunci un autoturism Mercedes cu numere de Italia a fost înregistrat de radar la Sarmisegetusa cu o viteză de 207 km/h. Şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi nu a putut fi identificat până în momentul de faţă.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite