Municipiul Deva - capitala skandenbergului românesc pentru o seară VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Academia de bere" s-a transformat vineri seara în "Academia de skandenberg". Campioni europeni şi naţionali de skandenberg s-au întrecut la Deva până aproape de miezul nopţii.  "Duelul bicepşilor" a transformat competiţia într-un show urmărit cu sufletul la gură de public. Tot "festivalul" a fost filmat de organizatori care îl vor posta pe un site dedicat acestui sport.

Potrivit Adelinei Gurban, organizator,  peste 70 de tineri din nouă judeţe şi-au încercat puterile într-un campionat organizat la Deva. "Sunt în sală mai mulţi campioni naţionali şi europeni la skandenberg. Câştigătorii vor primi bani şi produse acordate de sponsorii  campionatului. Acesta este la a treia ediţie a competiţiei ", a spus Adelina Gurban. Emil Iacob, promoter al concursului, a precizat că întreg concursul va fi filmat, iar imaginile vor fi difuzate pe un site sportiv.

Duelul greilor


Olimpiu Făt e optimist

image

Olimpiu Făt, stânga imaginii


Dublul campion naţional la skandenberg, Olimpiu Făt, a declarat pentru ADS, că nu are emoţii, deşi va încrucişa  palma cu mai mulţi campioni, printre care şi Dănuţ Borbil, locul trei la mâna stângă la Campionatul European de Skandenberg desfăşurat anul trecut la Sofia. Încrederea în propria forţă i-a adus lui Olimpiu Făt victoria şi în cea de-a treia ediţie a Campionatului de Skandenberg de la Deva.

image

Startul

image

Duelul

image

Un sport pentru toate vârstele

Viteza "de execuţie" a adersarului are un rol esenţial

Atmosferă ca la gala de box

Atmosfera concursului a fost copleşitoare. "Duelul bicepşilor", disputat cu patimă de concurenţi, i-a ajutat pe  susţinătorii lor să recreeze vibraţia tribunelor sportive seduse întotdeauna de o întrecere de tip "care pe care".

image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite