Ofertă de joburi pentru sezonul de iarnă: „Caut Moş Crăciun! Rog seriozitate maximă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Blaga caută să angajeze un Moş Crăciun
Gabriel Blaga caută să angajeze un Moş Crăciun

Un hunedorean caută pentru copilul său o persoană care să joace rolul lui Moş Crăciun.  Dacă sunteţi posesorul unei bărbi albe impunătoare, aflaţi ce alte aptitudini cere „angajatorul” şi cu cât se plăteşte un astfel de serviciu.

În apropierea Sărbătorilor, oferta de joburi se diversifică cu cereri pentru „specializări” deosebite.  Un hunedorean,  de exemplu, caută prin anunţuri la mica publicitate, un Moş Crăciun pentru băieţelul său de cinci ani. Se promit bani frumoşi câştigaţi în câteva minute. Totuşi, persoana calificată este greu de găsit. Gabriel Blaga, angajatorul, spune că cei care s-au interesat de ofertă sunt neîncrezători că pot încasa bani în rolul Moşului. „Am primit vreo două telefoane fără să reuşesc însă să găsesc persoana potrivită”, spune hunedoreanul.


Fişa postului lui Moş Crăciun

Gabriel Blaga are o serie de cerinţe privitoare la ce trebuie să facă şi cum trebuie să arate Moş Crăciun. „Esenţial pentru mine este aspectul fizic. Trebuie să aibă credibilitate. Caut un Moş impunător care să fie „echipat” obligatoriu cu barbă albă naturală”, spune Gabriel Blaga. Cunoaşterea unei poezii sau a unui cântec de sezon constituie un avantaj. Durata de lucru a lui Moş Crăciun este de circa 15 minute, o singură dată în an. Salariul este atractiv, funcţie de aspect şi programul artistic oferit, Moşul poate câştiga între 50 şi 100 de lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite