O pirandă a fost prinsă cu marfă furată ascunsă într-un mic "depozit" sub fuste FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora ascundea bunurile furate sub fustă
Minora ascundea bunurile furate sub fustă

Minora a încercat să păcălească vigilenţa agenţilor de pază ai unui supermarket  de unde a furat alimente. Tânăra ascundea marfa furată într-un buzunar ascuns ingenios sub pliurile rochiei. Minora este cercetată de poliţişti pentru furt calificat.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Deva efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în cazul privind o minoră în vârstă de 16 ani, din localitatea Spini.

  Acesta a fost prinsă în flagrant de către agenţii de pază ai unui supermarket din Deva, în momentul în care încerca să părăsească incinta magazinului cu produse alimentare în valoare de peste 100 de lei, fără a achita contravaloarea acestora. În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit faptul că minora a acționat cu sprijinul mai multor complici, care au mascat unghiul de filmare al camerelor de supraveghere,  în momentul în care aceasta introducea bunurile într-un buzunar special, de dimensiuni mari, aflat sub fustă.

Tânăra folosea buzunarul ascuns între fuste pentru a ascunde marfa furată

Minora folosea buzunarul de sub fustă pentru a ascunde marfa furată


Suspecta este cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârşirii  infracțiunii de furt calificat, ancheta poliţiştilor urmând a stabili dacă minora a mai comis şi alte infracţiuni de furt prin acest mod de operare.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit unităţii păgubite.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite