„Ping-pong” rutier pe DN 7, în apropiere de Deva, cu şase răniţi şi cinci maşini distruse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oboseala la volan a dus azi noapte la o tamponare în serie în dreptul localităţii Burjuc. În accident au fost implicate cinci maşini.  În urma accidentului au rezultat şase persoane rănite. Nici una nu a acceptat internarea la Spitalul judeţean de Urgenţă din Deva

Cinci maşini şi şase răniţi este bilanţul accidentului petrecut azi-noapte pe DN7, în apropierea localităţii Burjuc.  Din cauza oboselii la volan,  Vasilică R., conducătorul unui Alfa Romeo înregistrat în Italia, a pierdut controlul volanului, după care a lovit în plin o autoutilitară care circula pe contrasens.

De aici s-a dezlănţuit prăpădul. Alfa Romeo a fost proiectat înapoi pe banda de parcurs Arad-Deva,  unde a lovit un automobil Opel condus de Radu V. din Gorj.  „Zborul” maşinii cu număr de Italia nu s-a oprit însă acolo. Ea a fost proiectată din nou într-un Volvo cu număr de Bulgaria, condus de Veschim M, cetăţean bulgar.

Finalul accidentului aparţine însă lui Nicolae M., din Vâlcea, aflat la volanul unui automobil Seat.  Pentru că  nu a păstrat distanţa minimă recomandată faţă de autoturismul din faţă, acesta a intrat în plin în Alfa Romeo şi Volfo, automobile care erau deja lovite.


Potrivit lui Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, ca urmare a accidentului şase persoane au fost rănite. Este vorba de Melecbog M, de 20 de ani, Altanacy H, 33 de ani şi Milena H, 49 de ani, cetăţeni bulgari, ocupanţi ai Volvo-ului, Daniela T., 26 de ani, Vasilică M., 34 de ani şi Roberto L. , şase ani, pasageri în Alfa Romeo. Dintre acestea, starea lui Melecbog M. este cea mai gravă, bărbatul prezentând leziuni grave la nivelul capului.

Nu au vrut spitalizare


 Potrivit declaraţiilor personalului medical de la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului judeţean de Urgenţă Deva, nici unul dintre cei răniţi în accident nu a accepat să fie internat în spital pentru monitorizare, ei părăsind unitatea spitalicească după ce au primit asistenţa medicală de urgenţă.
 
Din cauza accidentului, circulaţia pe DN 7 a fost oprită circa 45 de minute.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite