Hunedoara: Grupul de escroci cu maşini de cusut a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Grupul de escroci cu maşini de cusut a fost trimis în judecată
Hunedoara: Grupul de escroci cu maşini de cusut a fost trimis în judecată

Membrii reţelei de crimă organizată se află în arest, după ce au înşelat peste 1.000 de oameni din zona Hunedoarei şi din alte judeţe din vestul ţării, pretinzându-se cumpărători ai unor maşini de cusut de colecţie. Ei au fost trimişi în judecată la Tribunalul Alba.

Citeşte şi:

<a href="http://www.adevarul.ro/articole/satu-mare-escrocheria-singer-cauta-fraieri.html" rel="nofollow">Planul escrocheriei Singer</a>

Hunedoara: Interlopi, cercetaţi pentru înşelarea a peste 1.000 de oameni

Rechizitoriul dosarului “Maşina de cusut Singer” a fost finalizat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Alba, a informat Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.
În acest dosar sunt cercetate mai mult de 20 de persoane acuzate că, prin înşelăciune, au păgubit în jur de 1.300 de oameni.

Membrii grupării au fost trimişi în judecată sub acuzaţiile de constituirea unui grup infracţional organizat şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată. Valoarea pagubelor estimate de anchetatori în acest caz ajunge la un million de euro. 16 dintre "ţepari", printre care şi un italian, se află în arest după ce au fost reţinuţi la sfârşitul lunii aprilie de DIICOT.
Dosarul va fi judecat pe fond de magistraţii Tribunalului Alba.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite